Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Takács Rita
23, Szakály

A Budapesti Gazdasági Egyetemen tanulok pénzügy és számvitelt, emellett dolgozom rendezvényeken. A hobbim az egészségmegőrzés, az edzés, például az aerobik és a zumba, továbbá az egészséges táplálkozás, életvitel folytatása, folyamatos tanulása. A megmérettetésre azért jelentkeztem, mert a barátaim, rokonaim évek óta biztatnak, hogy próbáljam ki magam egy szépségversenyen. Profi fotózáson most vettem részt először, ami tetszett, és szívesen fotómodellkednék a jövőben is. Szeretek sminkelni és egyszer szeretnék egy sminkes képzést is elvégezni.

Rita 163 centiméter magas, csillagjegye Vízöntő. Kedvenc étele a bolognai spagetti, itala a Zero Fuzetea. Szereti Maluma számait, a parfümök közül pedig Rihanna Nude „white” illatát preferálja.

Tündérszépek – 2020