Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Kanász Cintia
21, Ádánd

Cintia egy igazi Árpád-kori településről, Ádándról érkezett versenyünkre. Már előző tündérszép versenyünkön is indult, és azért jelentkezett a megmérettetésre, hogy újra megpróbáljon érvényesülni ebben a csillogó, de nehéz világban. Most saját galériával nevezett versenyünkre! Jelenleg még tanul, de nagyon határozott elképzelései vannak jövőjéről. Két igazán különleges hobbinak hódol: a testépítésnek és az autóversenyzésnek. Testének tökéletesre formálását olyan komolyan veszi, hogy szeretne a későbbiekben személyi edzőként dolgozni, ám előtte még Bikini Fitness versenyzőként helytállni, és esetleg versenyeket nyerni.

 

Cintia 21 éves, 162 cm magas. Csillagjegye rák, kedvenc étele a csirkemell salátával, kedvenc itala az ananászlé. Kedvenc zenéje  a Don Diablo – Survive, kedvenc parfümje a Lancome LaVie es Bell

Tündérszépek – 2020