Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Siposné Balogh Rita
24, Jászkisér

Siposné Balogh Rita vagyok, 24 éves, és Jászkiséren élek. TikTokon láttam a felhívást, és úgy éreztem, ki kell magam próbálnom. Hobbim a főzés és a vezetés. Hűtőgépgyárban dolgozom operátorként. Egy öt és egy három éves gyönyörű gyermek boldog édesanyja vagyok. Jó érzés, hogy a családom támogat, a férjemmel TikTokon videókat készítünk, igen népszerűnek mondhatjuk magunkat. Már rég szerettem volna kipróbálni magam a szépségiparban, úgy éreztem most jött el az ideje. 

Rita 173 centiméter magas, csillagjegye vízöntő. Kedvenc étele a gulyásleves, de szereti a kínai ételeket is. Kedvenc itala pedig a baracklé, és a Hell. GWM, Dobozi Lacika zenéit kedveli, kedvenc parfümje a Far away.

Vissza az összes lányhoz