Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Bíró Emese Lilla
27, Budapest

Név: Bíró Emese Lilla

Lakhely: Budapest

Életkor: 27

Magasság: 165

Csillagjegy: Halak

Kedvenc étel: gulyásleves

Kedvenc ital: pezsgő

Kedvenc zene: latin zene

Kedvenc parfüm: Carolina Herrera Very Good Girl

Bíró Emese vagyok, hivatásos belerina, jelenleg az Operettszínház balerinája. Nagyon szeretek hobbiként modellkedni. A Miss Plázs és a Miss Nation után ez a harmadik szépségverseny, amire jelentkeztem. Megtetszett ez a világ és ezen is szeretnék érvényesülni. 

Négyéves koromban kezdtem balettozni. Akkor láttam egy plakátot és azt mondtam, hogy én is ez szeretnék lenni. 11 évesen kerültem a balettiskolába, és onnan kezdve indult el komolyan a pályafutásom. Ember és táncos függő, hogy ezt meddig lehet csinálni. Ez általában 40-45 éves korban jön el. Én nem szeretném akkor ott hagyni a színpadot, szeretek koreografálni, színészkedni, de szeretem a fitneszt is, és most rátaláltam a pilates box dancingre, és az is formában tart.

Vissza az összes lányhoz