Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Matkovits-Szorre Júlia Csenge
19, Pécs

Júlia már az előző Tündérszépeken is tündökölt, még mindig tanulással üti el az idejét, de emellett az alvás, az evés és a fotózás is a szívéhez közel áll. Ismét leszögezte, hogy szívesen lenne autószerelő. Azért jelentkezett a versenyre, mert újra ki szeretné magát próbálni. Családközpontú lány, mint a csuklóján lévő tetoválásból kiderül: „ohana”, mely azt jelenti család, és a családból pedig senkit nem hagyunk magára… Még mindig szeretne egy alpakát.

Magassága 164 cm, csillagjegye a skorpió. Kedvenc étele a pacal, kedvenc itala az epres Cappy. Kedvenc dala a Linkin Parktól az In the End. Kedvenc parfümje a Tom Tailor.

Vissza az összes lányhoz